Travel Mall

Nr. Reg. Com.: J32/339/2010
CUI: 26969961

Licenta de turism: 2214/ 31.08.2020
Brevet Turism: 15181/ 01.06.2009
Manager Turism: Cinezan Alexandru Nicolae

Tel.: 074 MA PLIMB / 074 62 75462
Tel. Urgente Clienti: prezent in documentele de calatorie
E-mail: help@travelmall.ro

Despre noi

Cine suntem?

Echipa Travel Mall este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

In cei peste 14 ani de experiență am evoluat, oferind clienților noștri din Sibiu dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem?

Prin platforma Travel Mall unim touroperatorii de pachete de vacanta si unitatiile de cazare din intreaga lume, pentru ca tu sa gasesti rapid si la cele mai bune preturi vacanta dorita.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală( peste 2.500.000 de propietati si pachete turistice).

Prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești pentru călătoria ta🫶

Caută acum cea mai buna ofertă

Cum facem?

Am investit în tehnologie, pentru a iți putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early BookingLast Minute, Pachete Turistice sau servicii de  Cazare ,oricând doreși, în timp real, de la cei mai cunoscuți operatori din Romania dar și din întreaga lume!

Documente agentie

Licenta turism
Brevet
Solicita oferta